Mijn naam is Auriske Vervloet. In 2010 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut - sindsdien ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut. De eerste paar jaar in combinatie met de masteropleiding tot kinderfysiotherapeut, welke ik in 2014 heb afgerond. 

 

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan - in eerste instantie in verschillende praktijken in Nederland en de laatste acht jaar als kinderfysiotherapeut binnen de kinderrevalidatie en kindergeneeskunde in een regionaal ziekenhuis. 

 

Sinds maart 2022 ben ik werkzaam bij Fysikids waar ik al deze kennis en ervaring in kan zetten om de kinderen en ouders in deze regio, samen met collega’s uit verschillende disciplines, zo goed mogelijk te begeleiden om ze met plezier te kunnen laten opgroeien - bewegen, sporten en spelen. 

 

Tijdens mijn werk ervaar ik dagelijks dat lichaam en geest niet gescheiden kunnen worden. Je bewegen beïnvloed je denken en je denken je bewegen. Het één staat niet los van het ander. Een kind is niet het één of het ander. Ik geloof dan ook in het benaderen van het kind als geheel. Om hier meer over te weten te komen en dit beter toe te kunnen passen in mijn werk ben ik in 2021 met veel plezier begonnen aan de master gezondheidspsychologie.

 

Mijn interesse binnen het werk ligt met name op het gebied van centraal neurologische aandoeningen, musculaire aandoeningen en psychosomatiek. 

 

Tot snel in de praktijk!